Archieffoto.
Archieffoto.
nabezorging helaas niet mogelijk

Krantjes foetsie

Actueel 613 keer gelezen

Leidschendam - De bezorgster van onder meer de Dokter Huijserstraat, de Dokter Perquinstraat, de Dokter Keukenmeesterstraat en de Dokter Van Zeelandstraat in Leidschendam meldt dat haar Krantjes gisteren weggenomen zijn.

Marja bezorgt Het Krantje in twee wijken één in Voorburg en één in Leidschendam. De wijk in Leidschendam heeft zij dit jaar al 11 jaar.

“Ik woon 6 hoog en de krantjes worden beneden buiten neergezet en dan zet ik ze in de hal. Na de eerste ronde neem ik altijd even een pauze en doe daarna dan de rest.Toen ik gisteren na mijn pauze weer beneden kwam, was de rest van de krantjes verdwenen. Heb alle papierbakken in de bergingen nagelopen maar daar lagen ze niet in.

Nu hebben de mensen in de Dokter Huijserstraat, de Dokter Perquinstraat, de Dokter Keukenmeesterstraat en de Dokter Van Zeelandstraat in Leidschendam dus geen Krantje gekregen. Ik vind dat heel vervelend. Heb nog gevraagd aan Bezorging Maasstad of ze nog krantjes konden naleveren maar dat was helaas niet mogelijk. Een aantal jaren geleden is het ook een keer gebeurd maar toen konden ze nog wel krantjes naleveren.”

Marja voelt zich er best een beetje rot over. “Heb net overal mijn nieuwjaarsfooi opgehaald en dan krijgen de mensen gelijk geen Krantje meer.”

Vanaf volgende week valt Het Krantje hopelijk gewoon weer in de bus in de genoemde straten. Aan Marja zal het niet liggen. Als men tenminste van haar Krantjes afblijft…….

Uit de krant