Behalve de riolering van de Ridder Snoukaertlaan e.o. wordt ook de openbare ruimte verbeterd (archieffoto).
Behalve de riolering van de Ridder Snoukaertlaan e.o. wordt ook de openbare ruimte verbeterd (archieffoto).

Groot onderhoud in Ridder Snouckaertlaan en omstreken

Actueel 304 keer gelezen

Voorburg - De riolering van de Ridder Snoukaertlaan e.o. is sterk verouderd en wordt vervangen. Tevens gaat de gemeente de openbare ruimte verbeteren. De werkzaamheden starten in de zomer van 2022.

Het betreft gebied Ridder Snouckaertlaan, Brinnolaan, Keltenlaan, Prinses Irenelaan (gedeelte tussen Bruijnings Ingenhoeslaan en Ridder Snoukaertlaan) en de Bruijnings Ingenhoeslaan tussen de Prinses Irenelaan en de Keltenlaan. De nieuwe riolering is een gescheiden stelsel met een rioolbuis voor vuilwater en een rioolbuis voor regenwater. Het vuilwater wordt afgevoerd naar de waterzuivering. Regenwater stroomt naar een sloot in de buurt. Omwonenden hebben in 2020 hun wensen voor de openbare ruimte via een digitale enquête aan kunnen geven, op basis van deze reacties wordt een voorlopig ontwerp gemaakt.

Via de app ‘Werk in de Wijk’ van de gemeente Leidschendam-Voorburg blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de uitvoering. U kunt de app via de Playstore of Appstore downloaden op uw smartphone of tablet. Nadat u de app geïnstalleerd en geopend heeft, kunt u dit project vinden als u in de zoekbalk in de app intypt: ‘Ridder Snouckaerlaan e.o. Voor dit traject is een omgevingsmanager aangesteld. Hij is verbinder tussen de aannemers, uitvoerders, omwonenden. U kunt bij hem terecht met al uw vragen over dit project. Hij is bereikbaar via tel. 14 070.

Uit de krant