Afbeelding

Hulp bij geldzaken bij PING in bibliotheek Fluitpolderplein Leidschendam

Actueel 131 keer gelezen

Leidschendam - Inwoners met vragen over geldzaken, rekeningen die niet betaald kunnen worden of schulden, kunnen vanaf nu elke maandagochtend terecht bij het PING-loket in de bibliotheek in Leidschendam.

Wethouder Floor Kist: “Soms is het gemakkelijker om je vragen direct aan iemand te stellen. Bij het PING-loket kunnen inwoners terecht met al hun financiële vragen. De medewerkers kunnen direct vragen beantwoorden en ondersteuning bieden. Zo wordt het voor inwoners nog makkelijker om hulp te vragen.” 

De afkorting PING staat voor Persoonlijk IN Geld. Het loket is een initiatief van Kredietbank Nederland, de schuldhulpverlener van de gemeente, in samenwerking met het Sociaal Servicepunt. Het PING-loket is iedere maandagochtend van 10:00 tot 12:00 uur geopend in Bibliotheek aan de Vliet aan het Fluitpolderplein 5 in Leidschendam. 

Vanwege de coronamaatregelen is het nodig om voor het bezoek een afspraak te maken via het Sociaal Servicepunt. Dit kan via tel.070 205 700 00 of e-mail: info@sociaalservicepunt.nl.

Uit de krant