De online inloopsessie over de schetsontwerpen van de tracés richting Voorburg vindt plaats op donderdag 27 januari (archieffoto).
De online inloopsessie over de schetsontwerpen van de tracés richting Voorburg vindt plaats op donderdag 27 januari (archieffoto).

Inloopsessie over nieuwe OV-verbinding station Voorburg

Actueel 511 keer gelezen

Voorburg - Binnenkort worden twee inloopsessies georganiseerd over MIRT-Verkenning CID-Binckhorst. Afgelopen maanden is er met behulp van schetsontwerpen onderzocht of een tracévariant haalbaar en inpasbaar is.

Tijdens de online inloopsessies worden de schetsontwerpen toegelicht en is er ruimte om vragen te stellen. Ook laten de schetsontwerpen zien hoe een tracévariant in de straat eruitziet.

De online inloopsessie over de schetsontwerpen van de tracés richting Voorburg vindt plaats op donderdag 27 januari van 19:30 tot 21:30 uur. Dit betreft de tracés Binckhorstlaan - Maanweg - Station Voorburg (voor bus, tram en lightrail); Binckhorstlaan - Zonweg - Regulusweg - Station Voorburg (voor bus, tram en lightrail); Binckhorstlaan - Zonweg - Melkwegstraat - Maanweg - Station Voorburg (voor bus) en Binckhorstlaan - Prinses Mariannelaan - Laan van Middenburg - Westeinde - Station Voorburg (voor tram). Op dinsdag 1 februari van 19:30 tot 21:30 uur vindt de online inloopsessie plaats over de schetsontwerpen van de tracés richting Rijswijk. Dit betreft Binckhorstlaan - Jupiterkade - Broekslootkade en Binckhorstlaan - Geestbrugweg.

De sessies vinden online plaats met Teams en zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Meld u aan via een e-mail naar info@binckhorstbereikbaar.nl en u ontvangt een link.

Uit de krant