Archieffoto.
Archieffoto. R.Helwig

Gratis openingsfeest in Theater Ludens

Actueel 144 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Sinds woensdag 26 januari mochten de theaters weer open. Voor Theater Ludens reden om er een feestelijke bedoening van te maken.

Zo krijgen (maximaal 50) bezoekers gratis toegang op zaterdag 29 januari om zo het einde van de lockdown te vieren.

Voordat de aankondiging (o.a.) deze pagina bereikte was de voorstelling van Jan Willem Roozenboom (’Elke dag een beetje Bach’) al uitverkocht.

Bezoekers reageerden massaal op de berichten die op de social media werden geplaatst. Bezoekers van Theater Ludens kregen via de e-mail de aanbieding in een digitale nieuwsbrief.

“Het was een gekkenhuis”, zei Anja Bakhuis van Theater Ludens, “We werden helemaal platgebeld”.

Gelukkig zijn er de komende tijd nog genoeg mooie, leuke, ontroerende en geweldige voorstellingen, films en concerten te bekijken in Theater Ludens. Zo is er op donderdag 3 februari weer een klassiek lunchconcert en ‘s avonds de film ‘Le meilleur reste á venir’, op vrijdag 4 februari speelt cabaretier Maarten Westra Hoekzema (supermooie recensies!) en speelt Ernst Jansz (ex- Doe Maar) met zijn band op zaterdag 5 februari.

“En zo gaat het de rest van het seizoen vrolijk door. We hebben er ongelofelijk veel zin in”, aldus Rogier Helwig, om daaraan toe te voegen: “Theater Ludens is ook gezellig op anderhalve meter”.

Uit de krant