Aschwin Vermeulen en Richard Van Dreumel
Aschwin Vermeulen en Richard Van Dreumel Martin van Welzen

Online Open Huis Dreumel over verduurzaming woning

Actueel 831 keer gelezen

Dreumel, gevestigd in het Forepark aan de Rhône 34, organiseert op zaterdag 16 april en maandag 18 april (2e Paasdag) om 10.00 en/of 14.00 uur een digitaal Open Huis met Tips & Tricks om uw woning energiezuiniger en duurzamer te maken. 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van onderhoudsvrije kunststof kozijnen; trendy aluminium kozijnen; prachtige schuifpuien; riante dakkapellen en exclusieve vouwwanden. Jaarlijks bezoeken vele honderden klanten de unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies.

Beginnen
Een duurzame woning is goed voor het milieu, uw energierekening en ook nog eens goed voor de waarde van uw woning. Maar waar moet u nu beginnen om uw woning een duurzame doorstart te geven? Tijdens het online event praten Aschwin Vermeulen en Richard Van Dreumel u daarover bij en krijgt u Tips & Tricks om uw woning energiezuiniger en duurzamer te maken.

Chat
Via de chat kunt ook live vragen stellen als u dat wilt. Het online event is te volgen vanaf uw pc, laptop, tablet of smartphone. Laat u inspireren en kijk naar de beste duurzame oplossingen voor uw woning. Schrijf u snel in voor dit unieke event. Het duurt ca. 25 minuten. Gratis aanmelden via: https://dreumel.webinargeek.com/event

Info
Dreumel, Rhône 34 (Forepark), 2491AP Den Haag, tel. 070 - 386 44 84; e-mail: info@dreumel.nl, of kijk op www.dreumel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant