Er raakte een persoon gewond en de politie droeg kogelvesten vanwege mogelijk gebruik van een vuurwapen (foto: Rene Hendriks).
Er raakte een persoon gewond en de politie droeg kogelvesten vanwege mogelijk gebruik van een vuurwapen (foto: Rene Hendriks). Rene Hendriks

Gewonde bij vechtpartij met mogelijk gebruik van vuurwapen

Actueel 868 keer gelezen

Leidschendam - Bij een ‘conflict’ in een woning aan de Prinses Annalaan en bij de betreffende flat is vrijdagavond 8 april een gewonde gevallen. 

De politie werd rond acht uur op de hoogte gebracht van een mogelijke vechtpartij in en/of nabij de woning. Daarbij zou volgens de melding mogelijk ook een vuurwapen in het spel zijn. 

Meerdere politie-eenheden zijn naar het opgegeven adres gegaan. Vanwege de mogelijke aanwezigheid van een vuurwapen droegen agenten zware kogelwerende vesten en werd de nodige voorzichtigheid in acht genomen. Er bleek één persoon gewond te zijn geraakt. Die is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
De politie is daarbij achter de ambulance aan gereden. De politie was bij de afhandeling van het incident nog op zoek naar de andere persoon. Volgens een woordvoerder van de politie is nog niet bekend of er ook daadwerkelijk sprake is geweest van een vuurwapen en wat de aard van de verwondingen is.

De vechtpartij lijkt zich ook deels op straat afgespeeld te hebben. De politie zette een plaats delict af en verrichtte, op zoek naar het wapen dat mogelijk gebruikt was, onderzoek op de parkeerplaats en in een personenauto, die gedeeltelijk werd leeggehaald. Tevens vond onderzoek plaats in en bij de woning van een betrokkene op de galerij van de flat. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant