Op zaterdag 23 april organiseert Voedselbank Leidschendam-Voorburg een inzamelingsactie. in Leidschendam en Voorburg. (Foto:PR)
Op zaterdag 23 april organiseert Voedselbank Leidschendam-Voorburg een inzamelingsactie. in Leidschendam en Voorburg. (Foto:PR)

Extra inzamelingsactie voor de Voedselbank

Actueel 397 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg  - Op zaterdag 23 april organiseert Voedselbank Leidschendam-Voorburg een inzamelingsactie. Bij de Albert Heijn XL in Leidschendam (Mall of the Netherlands) en de Albert Heijn in Voorburg (Julianaplein) staan vrijwilligers klaar.

Momenteel zien wij de druk op de voedselbank toenemen. Dit komt mede door de extra vraag naar noodpakketten. Gezinnen die Oekraïense vluchtelingen opnemen en het financieel moeilijk hebben, kunnen aanspraak maken op deze voedselpakketten. Door het kopen van een extra product, helpt u ons de voorraad aan te vullen. 

Wilt u wat extra’s kopen? Dan zijn deze basisproducten zeer welkom:
Groente in blik of pot
Soep in blik of zak.
Maaltijdsauzen.
Vis in blik.
Houdbaar beleg (jam, pindakaas, hagelslag, etc.).
Ontbijtproducten, als crackers, muesli, havermout en beschuit.
Houdbare melkproducten.

Dit zijn producten die we op voorraad kunnen houden en voor onze cliënten ook ideaal zijn om in huis te hebben. De vrijwilligers staan van 09.00 -18.30 uur klaar! U herkent ze aan het oranje/gele hesje. U kunt de voedselbank altijd helpen met initiatieven, maar ook met geld. Uw gift is welkom op NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV. Eens binnenkijken bij onze Voedselbank? Dat kan! U kunt Voedselbank Leidschendam-Voorburg volgen via Facebook en Instagram.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant