Er is van alles te doen tijdens de meivakantie!
Er is van alles te doen tijdens de meivakantie!

Meivakantie vol leuke creatieve en sportieve activiteiten

Actueel 417 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg  - Tijdens de meivakantie kunnen kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg deelnemen aan sportieve en culturele activiteiten als Pleinsport, Skatebordlessen, Bike Trail, Beweegkriebels, Cultuur-In, Ouder & Kind yoga, Sport & Spel en Mee naar Zee! Bijna twee weken lang organiseert SenW op verschillende locaties in de gemeente leuke bezigheden voor kinderen van 1,5 t/m 14 jaar.

Tussen 25 april en 5 mei biedt Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zowel sportief als creatief om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Er zit voor iedereen wel wat bij. De evenementen vinden plaats op Playground Corbulopark,  Sport en Welzijn Leidschendam, Maerten vd Velde school, Herenstraat Voorburg, Playground Prinsenhof, Meijendel en Skatepark Noordsingel. Met het mooie weer kunnen kids weer lekker naar buiten. Ze gaan o.a. strandjutten, dieren spotten  en hutten bouwen met Mee naar zee!. Ze leren gave balans skills op een fiets met Bike Trail en coole tricks tijdens skateboard les. Ook de kleintjes kunnen bewegen en ontdekken bij Beweegkriebels en Ouder en Kind Yoga. Sport fanaten kunnen los gaan met Pleinsport en Sport en Spel. Aan de creatieve cultuurliefhebbers is ook gedacht met de Cultuur-In.

Kinderen kunnen zich inschrijven via www.senw-lv.nl. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden via activiteiten@senw-lv.nl. Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde meivakantie activiteit kan beleven! De vakantie activiteiten worden mogelijk gemaakt in samenwerking met Goed Bezig!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant