Lekker eten en gezelligheid vormen een prima combinatie en nodigen uit tot gesprekken over heden en verleden (foto: pr De Boot).
Lekker eten en gezelligheid vormen een prima combinatie en nodigen uit tot gesprekken over heden en verleden (foto: pr De Boot).

Geslaagde Paaslunch bij wijkvereniging Damsigt in De Boot

Actueel 96 keer gelezen

Voorburg - De Kerstlunch voor de oudere bezoekers van de Koffieochtend in de wijk Damsigt was door corona al twee keer niet doorgegaan. 

Nu de coronamaatregelen van de baan zijn, wordt alweer elke woensdagochtend koffie gedronken in wijkgebouw De Boot aan de Duivesteijnstraat 22 te Voorburg. En het werd tijd om weer eens een feestje te bouwen! Dat feestje kreeg de vorm van een Paaslunch.

Op 13 april hebben de zes vrijwilligers van de Koffieochtend een uitgebreide lunch voorbereid: mooi gedekte tafels, lentebloemetjes op de tafel en een lunchbuffet met vier soorten brood, gekookte eitjes, kaas en vleeswaren, tomaatjes en sla, fruit, chocolade-eitjes, sapjes en melk, koffie en thee. Kortom: een feest voor het oog én voor de maag.

In totaal 25 ouderen (én 2 kleinkinderen!) hebben van de Paaslunch genoten. Lekker eten en gezelligheid vormen een prima combinatie en nodigen uit tot gesprekken over heden en verleden. Het feestje was in ieder geval zeer geslaagd.

Alle oudere bewoners uit de wijk groot-Damsigt worden uitgenodigd om ook eens op woensdagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur langs te komen bij wijkvereniging Damsigt in wijkgebouw De Boot voor een kop koffie.

Uit de krant