Hubertus Brandaan organiseert allerlei activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen op en rond het water (foto: pr).
Hubertus Brandaan organiseert allerlei activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen op en rond het water (foto: pr).

Groot lentefeest bij scouting Hubertus-Brandaan

Actueel 682 keer gelezen

Voorburg - Scouting Hubertus-Brandaan organiseert zaterdag 14 mei een groots Lentefeest. Dit jaar staat het Lentefeest in het teken van 1001 Nacht. De sprookjes met Aladdin en Jasmine komen tot leven. 

Kinderen uit Leidschendam-Voorburg kunnen (gratis) meedoen met het spellencircuit. Leden, ouders, buurtgenoten en relaties worden uitgedaagd met spannende 1001 Nacht-games. Drankjes en hapjes zijn verkrijgbaar.

Natuurlijk gaat het Arabian Adventure Rad weer draaien, met leuke prijzen. Je kunt ‘bucking camel’ rijden, een Nijlcruise per kano doen, er zijn slangenbezweerders, een luchtkussen, er is een schminkstudio en je kunt creatief aan de slag. Volwassenen kunnen het gezellig maken in de Lentebar en natuurlijk kunnen zij een gokje wagen bij het Rad. Voor dit rad zijn op de dag zelf loten te koop. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen! Ook wordt deze dag de uitslag van de Superloterij bekendgemaakt. Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Het terrein is aan de Vliet gelegen. Het Lentefeest start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. 

Meer informatie via tel. 06 54 32 14 82, kijk op www.hubertus-brandaan.nl of kom op zaterdag langs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant