Burgemeester Jules Bijl (foto: Esther van Eijk / Esther Fotografeert).
Burgemeester Jules Bijl (foto: Esther van Eijk / Esther Fotografeert). ESTHERFOTOGRAFEERT

Burgemeester Jules Bijl op de kansel bij ‘Preek van de Leek’

Actueel 395 keer gelezen

Leidschendam - Burgemeester Jules Bijl is zondag 15 mei te gast in de Dorpskerk in Leidschendam en zal de overdenking verzorgen. 

Het thema in de dienst is ‘Bruggen bouwen’. De kerkgemeenschap van de Dorpskerk zet hiermee een nieuwe stap om de kerk een plek te geven in deze tijd en bij te dragen aan het gesprek over actuele vraagstukken. In de dienst komt het thema ‘Bruggen bouwen’ op verschillende manieren naar voren. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. 

Jules Bijl is sinds 1 september waarnemend burgemeester van de gemeente Leidschendam-Voorburg en heeft ruime ervaring in bestuursfuncties in Nederland en op Curaçao. 

In de overdenking deelt hij zijn visie op onze manier van samenleven van vandaag. De dienst in de Dorpskerk, Damhouderstraat 2a te Leidschendam, begint om 16.00 uur en is vrij toegankelijk voor alle belangstellenden.

De dienst is ook live te zien via https://pgleidschendam.nl/diensten/ Zie ook: https://pgleidschendam.nl/ voor allerlei (andere) actuele informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant