Stralend weer, vrolijke mensen, die meededen of meekeken bij de activiteiten in het thema Voetbal (foto: pr Fenomeen Bovenveen).
Stralend weer, vrolijke mensen, die meededen of meekeken bij de activiteiten in het thema Voetbal (foto: pr Fenomeen Bovenveen). Wilfried

Fenomeen Bovenveen scoort met mooi voetbalevenement

Actueel 97 keer gelezen

Voorburg - Het eerste evenement van 2022 van de Stichting Fenomeen Bovenveen was weer een succes.

Stralend weer, vrolijke mensen, die meededen of meekeken bij de activiteiten in het thema Voetbal. Bubbelvoetbal, zie maar eens overeind te komen met een luchtbal van een halve meter om je heen. Levend tafelvoetbal, met zijn allen op verschillende punten aan een lijn vastgezet proberen de bal door te spelen. Onvoorspelbaar lastig en spannend, werd er ontdekt.  Stralend met de mooiste kleurtjes en glitters liepen de kleinste gasten te paraderen met hun prachtige schmink en glittertattoos. 

Kortom voor elk wat wils. Dat gold ook bij de koffiehoek, waar alle versnaperingen gratis aangeboden kon worden. Verse groentes en fruit en broodjes met beleg met dank aan onze sponsoren Hoogvliet, Albert Heijn en bakkerij Klink.

Wethouder Floor Kist kwam ook op bezoek, die tevens de onlangs afgetreden voorzitter Nicolette in de bloemen zette voor haar inzet de afgelopen jaren. 

De organisatie sprak van een mooie afsluiting van de meivakantie: “Wij zien alweer uit naar het volgende evenement in augustus.”

Benieuwd wat voor activiteiten Fenomeen Bovenveen allemaal heeft, volg de social media Fen Bovenveen op Facebook en de website fenomeen-bovenveen.nl.

Uit de krant