De familie Droogh bij de start van de verkoop van bomen en planten vanuit de schuur en inmiddels vanuit een mooi groot woonwarenhuis.
De familie Droogh bij de start van de verkoop van bomen en planten vanuit de schuur en inmiddels vanuit een mooi groot woonwarenhuis.

Intratuin viert 50e verjaardag met jubileumkrant en acties

Actueel 478 keer gelezen

Leidschendam/Zoetermeer - Ter ere van het 50-jarig bestaan van familiebedrijf Droogh viert Intratuin Zoetermeer feest.

Een goed feestje vier je niet alleen en daarom gaf Intratuin een bomvolle jubileumkrant uit, speciaal voor haar klanten. In dit ‘Feestblad’ (vorige week ook in Het Krantje) vind je naast heel veel scherpe aanbiedingen onder andere ook het verhaal van Aad & Carolien Droogh. Zij blikken even terug in de tijd toen Aad nog planten en bomen verkocht vanuit zijn schuur aan huis. Er zijn verder diverse acties zodat er voor ieder wat te kiezen is. Mooie groepskortingen zoals bijvoorbeeld alle siergrassen, alle olijfbomen, alle klimplanten of alle parasols met 25% korting. Daarnaast ook hoge kortingen op tuinmeubelen, binnen- en buitenpotten, zijdebloemen en -planten en op de smakelijke deals uit de Proeftuin. Kortom reden genoeg om de winkel te komen bezoeken.

Om het feest compleet te maken is er een grote winactie voor klanten. Koop je voor 20 euro artikelen in de winkel, in de periode van 9 t/m 22 mei, dan ontvang je een deelnamecoupon bij de kassa. De deelnamecoupon vul je in en lever je in achter de kassa’s in de speciale Jubileum winactie ton. Er is tot wel € 24.000,- aan prijzengeld te verdelen. Kom snel langs bij Intratuin Zoetermeer en vul de coupon in. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Grote kans dus om te winnen. Heb je zin om mee te feesten, dan ben je welkom bij Intratuin Zoetermeer.

Uit de krant