Afbeelding

Nieuwe gebruiksvriendelijke site Veur Theater

Actueel 340 keer gelezen

Leidschendam - De website van het Veur Theater is helemaal vernieuwd. Om de site nog toegankelijker te maken zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. En door de frisse nieuwe look is alles overzichtelijker. 

“Vol trots kondigen we onze nieuwe website aan.”, zegt programmadirecteur Oscar van Schijndel. “Het verschil tussen de oude en de nieuwe website is goed zichtbaar. Op de nieuwe website draait het volledig om de beleving van het theater en nemen de voorstellingen een centrale plek in. De komende voorstellingen staan er allemaal op.”

Ook kun je de voorstellingen agenda filteren op genre. Op veel punten is de site juist eenvoudiger gemaakt zodat deze op allerlei verschillende beeldschermen goed tot zijn recht komt. “Met de nieuwe website zijn we helemaal klaar voor wat de toekomst ons gaat brengen. Daarnaast zal er continue gewerkt worden om de website ook in de toekomst up-to-date te houden, uit te breiden en door te ontwikkelen.”

Alle voorstellingen voor het nieuwe seizoen 2022-2023 staan op de site. Bekijk de scènefoto’s, de trailer of video, beluister muziekfragmenten van de artiest(en) of band en lees wat anderen te zeggen hebben over de voorstelling.
Op 30 mei om 12.00 uur start bij Het Veur Theater en bij Theater Ludens de verkoop van de kaarten voor na de zomer van september 2022 tot en met juni 2023. Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan kunt u uw geld terug ontvangen. Kaarten zijn te bestellen via de website, aan de theaterkassa, die een uur voor elke voorstelling geopend is, of via tel. 070 - 30 000 13. De kaarten haalt u op afspraak af of u betaalt via een betaallink.

“We horen natuurlijk graag hoe onze nieuwe website wordt ervaren zodat wij deze in de toekomst nog beter kunnen maken.” Neem daarvoor een kijkje op www.hetveurtheater.nl.

Uit de krant