Woon je in de buurt van het Van Wassenaer Hoffmanplein  en heb je ook zin om elke maand met ons te schilderen? (Foto: PR)
Woon je in de buurt van het Van Wassenaer Hoffmanplein en heb je ook zin om elke maand met ons te schilderen? (Foto: PR)

Eerste Vidomes kunstklas smaakt naar meer

Actueel 620 keer gelezen

Voorburg – Dankzij het “Plant je idee” project van woningcorporatie Vidomes hebben de bewoners van het Van Wassenaer Hoffmanplein vanaf vandaag één keer per maand een schilderles.

Kunstenares Margreet Frederiks, lid van het kunstenaarscollectief De Leidsche Mondialen, geeft dan een uur les in de bewonersruimte van het 55+ complex. Flatcoach Tamara Helder wil de verstandhouding tussen buren en de gemeenschapszin in de Vidomes complexen versterken. Deze les is hiervan een voorbeeld. Tamara: “Wij hebben wekelijks meerdere gezellige activiteiten. Hieraan mogen alle bewoners deelnemen”.  Docent Margreet Frederiks was zeer tevredenen over het eindresultaat van de eerste les. Zij heeft nu al zin om met deze groep een volgende opdracht op het doek te maken. Woon je in de buurt en heb je ook zin om elke maand met ons te schilderen? Stuur dan een mailtje naar de flatcoach t.helder@vidomes.nl.. Wacht niet te lang, er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.   

Uit de krant