Astrid van Eekelen speldde Jean Nederlof de onderscheiding op. (Foto: Michel Groen)
Astrid van Eekelen speldde Jean Nederlof de onderscheiding op. (Foto: Michel Groen) Michel Groen

Jean Nederlof ontvangt koninklijke onderscheiding

Actueel 15 keer gelezen

Voorburg - Op zaterdag 25 juni 2022 reikte loco-burgemeester Astrid van Eekelen namens Zijne Majesteit de Koning een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Nederlof uit ’s-Gravenhage. De heer Nederlof is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de familiedag van voetbalvereniging Forum Sport in Voorburg.

 Jean Nederlof kreeg zijn onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk als (jeugd)trainer, elftalleider van jeugdelftallen en senior-elftallen bij DEVJO, wat na de fusie overging in Forum Sport in Voorburg. Daarnaast was hij bestuurslid technische zaken. Tot op de dag van vandaag is hij actief als voorzitter van de Club van Vijftig, voorzitter van Stichting Forza en bestuurslid van Stichting ’t Loo, allemaal ten bate van Forum Sport. Ook is hij lid van de werkgroep die zich bezighoudt met de nieuwbouwplannen en lid van de technische commissie.

Actief bijdragen
Sinds 5 jaar schrijft de heer Nederlof de wedstrijdverslagen over de selectie voor de regionale media. Onder zijn (interim-)voorzitterschap bij Forum Sport sinds 2018 is het ledenaantal gestegen, is de veldverlichting vervangen door duurzame LED-verlichting en is de ICT-infrastructuur volledig vernieuwd. De heer Nederlof heeft meer dan 50 jaar vanuit diverse rollen actief bijgedragen aan het voetbal en verenigingsleven bij Forum Sport.

Uit de krant

Uit de krant