Graffiti en kunst maken is één van de vele leuke zomeractiviteiten. (Foto: PR)
Graffiti en kunst maken is één van de vele leuke zomeractiviteiten. (Foto: PR)

Leuke zomeractiviteiten voor kinderen

Actueel 28 keer gelezen

Sport en Welzijn initieert tijdens de zomervakantie sportieve en culturele activiteiten waar kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg aan kunnen deelnemen. 

Zo kunnen ze meedoen aan Trashure Hunt, Meijendel Expeditie, Beweegkriebels, Cultuur-In, Suppen, Levend Stratego, Graffiti Workshop, Bike Trial, Vliet Clean Sup, het NK Stoepranden en meer. Zes weken lang worden er bezigheden op verschillende locaties in de gemeente georganiseerd voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. In het Zomervakantieboekje vind je een overzicht van alle activiteiten.

Tussen 12 juli en 18 augustus initieert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten samen met partner organisaties. Op diverse locaties als Scouting Hubertus Brandaan, Meijendel, Sport en Welzijn, Skatepark Noordsingel, Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), Stompwijk’92, Maerten vd Velde school, Ludens Theater, Forum Sport, en SEV. “ Om mee te kunnen doen moeten kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl (vanaf woensdag 29 juni). Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via activiteiten@senw-lv.nl. Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde zomervakantie activiteit kan beleven. Wil je weten welke sportieve en culturele activiteiten je het hele jaar door kunt doen in de gemeente Leidschendam-Voorburg? Neem een kijkje op www.sportencultuurkaart.net. Op de website www.LV2DO.nl vind je ook een overzicht van leuke dingen die er in de gemeente te doen zijn. De zomervakantie activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Goed Bezig!.

Uit de krant

Uit de krant