Op het jubileimfeest was van alles te doen. (Foto: Ap de Heus)
Op het jubileimfeest was van alles te doen. (Foto: Ap de Heus)

Groot jubileumfeest bij Tennisvereniging TCO/TVK

Actueel 20 keer gelezen

Leidschendam - Tennisvereniging TCO/TVK, die samen op Tennispark Overdam in Leidchendam spelen, bestaan samen 100 jaar. 

Daarom kwam wethouder Astrid van Eekelen naar tennispark Overdam toe, om een cheque van 1000 euro te schenken aan het bestuur. Zaterdag 2 juli volgde het grote jubileumfeest.
Vanaf 14.00 uur was er van alles georganiseerd voor de ruim 230 aanwezige leden plus gasten: clinics, hussels, activiteiten voor kinderen, demonstratiewedstrijden, een pubquiz, een barbecue, livemuziek en daarnaast ook de huldiging van de 11 seniorenteams en 3 juniorenteams die kampioen zijn geworden in de KNLTB Voorjaarscompetitie.
Samen
TCO Leidschendam is een familievereniging opgericht op 14 augustus 1970 in Leidschendam waar recreatief en prestatief tennis wordt gespeeld door zo’n 300 leden waarvan rond 75 jeugdleden. TCO is aangesloten bij de KNLTB.

Na een afsplitsing van de personeelsvereniging van de PTT is TVK op 29 mei 1974 opgericht. Jacques v.d Meer, Johan van Oosten en Ruud Addink waren destijds van mening dat er behoefte was aan een competitie-element en het organiseren van andere evenementen binnen de tennistak van de personeelsvereniging. TCO en TVK hebben samen de grootste ledengroep op Tennispark Overdam;

Uit de krant

Uit de krant