Woej heeft in de zomer beperkte openingstijden. (Foto: PR)
Woej heeft in de zomer beperkte openingstijden. (Foto: PR)

Beperkte openstelling Woej in de zomer

Actueel 521 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Woej is van 18 juli tot en met 26 augustus van maandag tot en met vrijdag beperkt geopend. Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper is open van 9.00 – 15.00 uur, wijk- en dienstencentrum De Plint van 9.00 – 14.00 uur. Er is dan ook geen avond-openstelling.

Veel Woej-activiteiten hebben in deze periode een zomerstop. Het gaat dan om activiteiten op het gebied van sport, creativiteit, taallessen en dergelijke. Ook de Kledingbank is gesloten van 25 juli tot en met 14 augustus. Activiteiten als koffie drinken, maaltijden, Sociaal Servicepunt, de Sociaal Juridische Dienst, wandelclub en bewonersinitiatieven gaan binnen de openingstijden gewoon door. Ook ‘De Ontmoeting’ op de Oranjehoek blijft geopend. Vervoer blijft ongewijzigd doorgaan.

Inschrijven kan nu al
Vanaf maandag 29 augustus opent Woej weer haar deuren van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur, inclusief de avondopenstelling. Alle activiteiten gaan vanaf die tijd weer beginnen, maar inschrijven kan nu al! Dus heeft u zin in yoga, pilates, Bewegen Voor Ouderen, computerles, Nederlandse les, tekenen & schilderen, biljarten, edelsmeden en meer, schrijf u dan in. Op onze website (www.woej.nl onder ‘activiteitenkalender) vindt u alle activiteiten en informatie. Ook een inschrijfformulier staat online. Wilt u het liever handmatig invullen; dat kan op een van onze locaties.

Vrijwilliger worden bij Woej?
Wilt u graag iets voor anderen betekenen? Heeft u wat tijd over? Word dan vrijwilliger bij ons. Kijk op (www.woej.nl/themas/vrijwilligers) voor alle vacatures. Vragen? Bel dan maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 13.00 uur met 070 - 205 47 50 of kom langs op een van onze locaties.

Uit de krant