(stockfoto).
(stockfoto).

Masseur verdacht van verkrachting

Actueel 22 keer gelezen

Voorburg - In shock kwam een vrouw op 30 januari de massageruimte in Voorburg uit rennen, met alleen haar handdoek om. De masseur had vooraf gezegd dat het een “experimentele massage” zou worden, maar niet dat hij met zijn vingers in haar vagina zou gaan. 

De 43-jarige Leidenaar stond maandag terecht voor verkrachting en daarnaast ook het heimelijk filmen van meerdere vrouwen tijdens massages. De verdachte verklaarde bij de politie dat hij het slachtoffer niet bij haar vagina heeft aangeraakt. Maar op de telefoon is nog wel een appje aan het slachtoffer aangetroffen van na de massage, waarin hij zijn excuses aanbiedt. 

Op die telefoon werden ook filmpjes aangetroffen van vrouwen die naakt door hem over het hele lichaam werden gemasseerd. Een enkele keer stond de camera gericht op de vagina van een vrouw. Twee van deze vrouwen hebben  aangifte gedaan. 

De officier van justitie eiste tegen hem 20 maanden cel waarvan 6 voorwaardelijk en een beroepsverbod als masseur van 5 jaar. Verdachte zou zich voor behandeling moeten melden bij de Waag. Daarnaast wil het OM dat verdachte een contactverbod krijgt met de slachtoffers en een schadevergoeding betaalt. 

Over twee weken doet de rechter uitspraak.

Uit de krant

Uit de krant