De komende twee weken worden diverse wegwerkzaamheden uitgevoerd in Leidschendam-Voorburg.
De komende twee weken worden diverse wegwerkzaamheden uitgevoerd in Leidschendam-Voorburg.

Diverse wegen afgesloten vanwege werkzaamheden

Actueel 18 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De komende tijd vinden diverse wegwerkzaamheden plaats in Leidschendam en Voorburg.

In de week van 22 augustus tot en met donderdag 25 augustus tussen 20:00 uur en 5:00 uur is de rotonde tussen de Vlietweg en de Nieuwstraat in Leidschendam afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Bent u op de fiets? Dan wordt u omgeleid via de Delftsekade, Oude Raadhuisstraat, Nieuwstraat, De Schans en Overgoo. Overig verkeer wordt omgeleid via de Vlietweg, Noordelijke Randweg (N14), Donau, Zoetermeerse Rijweg, Oude Middenweg, Middenweg, De Tol en de Venestraat.

Prins Bernhardlaan

Ook de kruising Prins Bernhardlaan / Rembrandtlaan / Martinuslaan in Voorburg is van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 augustus tussen 19:00 uur en 5:00 uur afgesloten voor asfalteringswerkzaamheden. Mogelijk is er een uitloop van 25 augustus 19:00 uur tot 26 augustus 6:00 uur. Fietsers worden omgeleid via de Sint Martinuslaan, Henry Hagalaan, Scheltuslaan, Prins Bernhardlaan en de Rembrandtlaan. Overig verkeer wordt omgeleid via omliggende wegen.

Veurseweg

In het weekend van 26 augustus is verder de Veurseweg (N447) tussen Leidschendam en Voorschoten, ook overdag, afgesloten. De provincie Zuid-Holland gaat een deel van de Veurseweg (N447) tussen Leidschendam en Voorschoten herstellen en opnieuw asfalteren. Daarom is de weg van vrijdag 26 augustus 20:00 uur tot maandag 29 augustus 06:00 uur afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar, bestemmingsverkeer wordt over fietspaden geleid.

Uit de krant

Uit de krant