Boogschieten in de Stadstuin Rusthout en de Zomerweek ter afsluiting van de zomervakantie (foto: Ap de Heus).
Boogschieten in de Stadstuin Rusthout en de Zomerweek ter afsluiting van de zomervakantie (foto: Ap de Heus).

Zomerweek bezorgt jeugd leuk slot van zomervakantie

Actueel 724 keer gelezen

Leidschendam - In de laatste week van de zomervakantie organiseert Stadstuin Rusthout in Leidschendam jaarlijks de Rusthout Zomerweek. Deze ging afgelopen maandag van start.

Zo konden kinderen, onder toezicht, boogschieten en waren er (deze week iedere dag) oudhollandse spelletjes, fiets je eigen smoothie en de altijd-prijs-grabbelton. Nog tot en met vrijdag kunnen kinderen t/m de leeftijd van 12 jaar elke dag van 10.30 tot 17.00 uur deelnemen aan de meest uiteenlopende activiteiten zoals kinderyoga, vogelhuisjes timmeren, schilderles en kookworkshops. Naast actieve bezigheden zijn er ook poppenkastvoorstellingen, kunnen de kids zich laten schminken en worden elke dag tussen 11.00 en 14.00 uur pannenkoeken gebakken voor hongerige bezoekertjes. 

Speciale gast dit jaar is schrijfster Henny van der Krogt uit Voorburg, die op vrijdagmiddag 19 augustus voorleest uit haar nieuwe boek, ‘Toby de Regenboogkat’, dat ze ook zal signeren. 

Het resterende programma voor deze week luidt: woensdag 17 augustus om 11.00 en 12.30 uur een kookworkshop, om 14.00 schminken en tevens om 14.00 poppenkast;  donderdag 18-augustus om 11.00 uur kinderyoga 4-7 jaar, om 12.00 kinderyoga 8-12 jaar en om 14.00 uur poppenkast (gratis) en op vrijdag 19 augustus om 11.00 uur de knuffelworkshop ‘dit vinden dieren fijn’ en om 14.00 uur voorlezen en signeren (gratis).

Inschrijving kan in de Stadstuin zelf. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant