Om het 50-jarig  bestaan te vieren organiseren de Damzwabbers zaterdag 1 oktober een feestavond (foto: Richard Remmerswaal).
Om het 50-jarig bestaan te vieren organiseren de Damzwabbers zaterdag 1 oktober een feestavond (foto: Richard Remmerswaal). Richard Remmerswaal

Carnavalsvereniging De Damzwabbers viert 50-jarig bestaan met grote feestavond

Actueel 1.466 keer gelezen

Leidschendam - In het weekend van 1 en 2 oktober bestaat de Leidschendamse Carnavalsvereniging De Damzwabbers 50 jaar. Om dat te vieren organiseren de Damzwabbers op zaterdag 1 oktober een groots opgezette jubileum feestavond. 

Het wordt een gezellige feestavond vol muziek en vermaak in de sporthal van Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam met optredens van Rob Ronalds, Helemaal Top, Kornuiten en co en DJ Jan.

De avond begint om 20.00 uur en kaartjes kosten 11 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Leden hebben gratis toegang. Kaartjes zijn te koop door de QR code te scannen op www.damzwabbers.nl.

Kinderfeest

Een dag later, zondag 2 oktober organiseren De Damzwabbers op dezelfde locatie een jubileumfeest voor kinderen. Op deze middag zullen De Damzwabbers zich tot het uiterste inspannen om de kinderen van Leidschendam-Voorburg een onvergetelijke middag te bezorgen. Zo is er de kinderdisco met DJ Blijwin en zullen er meerdere springkussens geplaatst worden. De middag begint om 13.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Meer informatie over alle feest- en carnavals activiteiten is te vinden op www.damzwabbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant