Alfred van Kesteren, Ingrid Blom en Oscar van Schijndel sluiten hun restaurant De Heerlijkheid in Leidschendam Centrum (foto: pr).
Alfred van Kesteren, Ingrid Blom en Oscar van Schijndel sluiten hun restaurant De Heerlijkheid in Leidschendam Centrum (foto: pr).

Restaurant De Heerlijkheid zet er een punt achter en sluit

Actueel 2.085 keer gelezen

Leidschendam - Restaurant De Heerlijkheid aan het Damplein is niet meer weg te denken uit Leidschendam. Toch hebben de eigenaren, Ingrid Blom, Alfred van Kesteren en Oscar van Schijndel besloten om er een punt achter te zetten.

In 2010 werd de Heerlijkheid geopend in Leidschendam Centrum. “Daarna bleef het goed gaan, de horeca groeide en groeide en de mensen gingen steeds meer hun weg vinden naar het Centrum. Wat een geweldige 13 jaar hebben we hier meegemaakt!”, aldus Ingrid Blom. “In 13 jaar heb ik heel wat gasten mogen ontvangen, veel vaste gasten zal ik zeker gaan missen!”

“We speelden al langer met het idee omdat vooral keukenpersoneel lastig tot niet te vinden was. De stijging van inkoop- en energieprijzen hebben het een zetje gegeven”, zegt Oscar van Schijndel. “Daarnaast hebben we nog voldoende uitdagingen liggen in Het Veur Theater.”

Alfred van Kesteren vervolgt: “Wij zijn trots op wat wij bereikt hebben en denken het maximale uit de Heerlijkheid te hebben gehaald. Tijd om een nieuw pad te bewandelen en andere uitdagingen aan te gaan. Voor ons begint daarmee een nieuwe periode met meer rust en tijd voor onszelf.”

Op 1 november sluit restaurant de Heerlijkheid sluiten, dus zondag 30 oktober is de laatste openingsdag.

Uit de krant

Uit de krant