vl.n.r. Johan Kuiper, Hannah Smith, Annemieke Kuiper enTeddie Kuiper. (Foto: Maxime Jacquard)
vl.n.r. Johan Kuiper, Hannah Smith, Annemieke Kuiper enTeddie Kuiper. (Foto: Maxime Jacquard)

Samenwerken om de buurt bij elkaar te brengen

Actueel 474 keer gelezen

Wrkshop en Blend One werken samen om de buurt bij elkaar te brengen. De twee bedrijven die naast elkaar gevestigd zijn op de van de Wateringelaan, nodigen op donderdag 6 oktober de bewoners van Voorburg-Noord en omstreken uit voor een collage workshop en een diner. 

De avond staat in het teken van connectie. “Of je nu jong of oud bent of een andere taal spreekt, dat maakt voor ons niet uit” vertelt Johan Kuiper van lunchroom Blend One. Terwijl zij straks het diner voorbereiden, kunnen de bezoekers bij de buren aan de slag tijdens de collage workshop, waar kaarten worden gemaakt. Na afloop kunnen die verzonden worden. Door de handen ineen te slaan willen de twee ketens hun bericht versterken: “Leer je buren kennen en laat zien dat je er voor elkaar bent. De kleinste gebaren kunnen het verschil maken in de kwaliteit van iemands dagelijks leven. Daar willen we het licht op schijnen”, laten Hannah Smith en Joost van Pelt van co-working- en evenementenlocatie WrkShop weten.

Verbinding
De ondernemingen hopen met dit evenement bij te dragen aan verbinding in de wijk. Door de bijdrage die Vlietwensen in het teken van de ‘week tegen de eenzaamheid’ doet zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Meer info of wil jij erbij zijn? Mail naar: diner6oktober@gmail.com

Uit de krant