Het jaarlijkse 4 tegen 4 voetbaltoernooi op Sportpark 't Loo (foto: pr SenW).
Het jaarlijkse 4 tegen 4 voetbaltoernooi op Sportpark 't Loo (foto: pr SenW).

Voetbaltoernooi 4 tegen4 is weer in aantocht

Actueel 396 keer gelezen

Het jaarlijkse 4x4 toernooi bij Forum Sport vindt plaats op zondag 9 oktober. Het voetbaltoernooi is voor leerlingen in groep vijf tot en met acht van basisscholen in Leidschendam-Voorburg en wordt gehouden op Sportpark ’t Loo.

Meedoen is belangrijker dan winnen, het toernooi staat dan ook voor een dag vol plezier en team spirit.

Jongens en meiden spelen tegen elkaar in teams, al dan niet gemixt. Je speelt in teams van vier tegen vier zonder vaste keeper en met kleine goals. Er is een meisjes- en een jongenspoule, meiden mogen meevoetballen in de jongenspoule, maar jongens kunnen niet meedoen in de meidenpoule. Er zijn leuke prijzen te winnen voor o.a. mooiste outfits en de leukste teamnaam.

Het toernooi is ieder jaar weer een groot succes. Vorig jaar deden er bijna 100 teams, ruim 500 kinderen, mee. De dag staat in het teken van gelijkheid met regenboogkleuren om te benadrukken dat sport voor iedereen is en iedereen mee mag doen, ongeacht afkomst, geloof en geaardheid. Marko Leeman, buurtcoach SenW: “Het is elke keer weer een feest om zoveel kinderen sportief samen bezig te zien en de saamhorigheid te ervaren” 

Dus stel een team samen, bedenk een leuke, gekke naam, regel een outfit en geef je op via www.senw-lv.nl/evenementen. Vanaf 6 oktober staan de wedstrijdschema’s op www.senw-lv.nl.

Uit de krant

Uit de krant