Op alle locaties van Woej is zolang de voorraad strekt gratis een plantje af te halen. (foto: Anneke de Lange).
Op alle locaties van Woej is zolang de voorraad strekt gratis een plantje af te halen. (foto: Anneke de Lange). Anneke de Lange

Plant met Woej een beetje gezelligheid

Actueel 525 keer gelezen

Oog voor elkaar: dat is het thema van de week van 29 september tot en met 6 oktober. Veel mensen voelen zich af en toe eenzaam. Dan is het goed om weer contacten aan te knopen. Komende week is er open huis bij verschillende activiteiten van Woej.

Zo is er op 30 september van 12.30 tot 14.00 uur een buurtlunch bij wijk- en dienstencentrum De Plint. Kosten: € 3,50, met Ooievaarspas € 2,50. Op 4 oktober van 13.00 tot 15.00 uur is er gratis Nederlandse taalles in De Plint. Verder kan met op 6 oktober van 10.00 tot 12.00 uur ook in De Plint tercht voor een gratis workshop stenen beschilderen (happy stones). Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Op www.woej.nl (onder ‘activiteitenkalender’) vindt u alle cursussen en activiteiten in de wijk- en dienstencentra De Plint, De Groene Loper en Oranjehoek.

Gratis plantje
Daarnaast is het ook fijn als je merkt dat een ander aan je denkt. Bijvoorbeeld door een klein gebaar. Woej wil dat graag stimuleren. Op alle locaties van Woej is gratis een plantje af te halen. Die kunt u vervolgens brengen naar iemand die zo’n gebaar goed kan gebruiken. Vaak hoeft u al niet verder te zoeken dan in uw eigen straat. Schrijf er zelf een aardig kaartje bij, dan is uw gebaar compleet. En natuurlijk kunt u na deze week ook gerust eens een praatje aanknopen om te vragen hoe het gaat. De plantjes zijn vanaf 29 september af te halen (zolang de voorraad strekt) bij De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam, De Groene Loper, Van Royenstraat 2 in Voorburg en de Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg. Meer info over Woej via 070 - 205 47 50 (maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant