President Eugenie Geers van de Lions Prinses Marianne met dewinnaars Hanneke Jacobus en Steve Vukovic (foto: pr).
President Eugenie Geers van de Lions Prinses Marianne met dewinnaars Hanneke Jacobus en Steve Vukovic (foto: pr).

Prinses Marianne bokaal voor 21e keer uitgereikt bij Lions

Actueel 602 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Lionsclub Voorburg Prinses Marianne organiseerde afgelopen zaterdag voor de 21e keer haar bridgedrive, voor de goede doelen.

Dit jaar zijn dat de sociaal en culturele doelen in onze gemeente, waarvoor ongeveer €3000 werd opgehaald.

De bridgemiddag begon met een uitgebreid taartenbuffet. Hierna kwamen de kaarten op tafel en kon er volop gebridged worden in het prachtige gebouw van de Bridgeclub Leidschenhagein Leidschendam. Gedurende de middag werden de deelnemers in de watten gelegd door de leden van de Lionsclub met heerlijke hapjes. Na zes spelen kwam de wedstrijdleider met de uitslag van de bridgedrive.


Gedurende de middag werden de deelnemers in de watten gelegd door de leden van de Lionsclub met heerlijke hapjes (foto: pr)

Hanneke Jacobus en Steve Vukovic werden eerste en ontvingen de Prinses Marianne bokaal uit handen van de president van de Lionsclub, Eugénie Geers. Naast de wisselbeker mochten zij als eerste een prijs uitzoeken van de prachtig ingerichte prijzentafel. Mooie prijzen waren er ook voor de overige paren die deelnamen en voor de deelnemers die loten kochten.

Bent ook geïnteresseerd geraakt in deze bridgedrive en zou u volgend jaar graag mee willen doen, dan kunt u mailen naar prinsesmariannedrive@gmail.com. Wellicht bent u volgend jaar dan ook van de partij op deze bridgedrive.

Gedurende de middag werden de deelnemers in de watten gelegd door de leden van de Lionsclub met heerlijke hapjes (foto: pr).

Uit de krant