In twee gebouwen komen 79 vrijesectorwoningen en 7 penthouses en in het derde gebouw 37 sociale huurwoningen (artist impression).
In twee gebouwen komen 79 vrijesectorwoningen en 7 penthouses en in het derde gebouw 37 sociale huurwoningen (artist impression).

Vidomes wil 37 sociale huurwoningen kopen in Triadome

Actueel 2.244 keer gelezen

Leidschendam - Woningcorporatie Vidomes heeft een overeenkomst gesloten waarin zij haar intentie heeft vastgelegd om 37 appartementen te kopen in het nieuwbouwproject Triadome in Leidschendam-Voorburg. 

Dit in aanloop naar de officiële start van de verkoop van de vrijesectorappartementen. De sociale huurappartementen maken deel uit van dit project.

Langs de Vliet komen drie luxe, kleinschalige appartementencomplexen met in totaal 123 wooneenheden. Twee van de drie gebouwen zijn bestemd voor 79 vrijesectorwoningen en 7 penthouses. In het derde gebouw komen 37 sociale huurwoningen, met name ruime tweekamerappartementen. Dit duurzame project heeft veel ruimte voor groen en water en gedeelde openbare ruimten binnen een rustige woonomgeving met een ondergrondse parkeergarage.

“Dit past perfect in onze strategische visie en onze missie: duurzaam in balans”, volgens Linda Boender, asset manager bij Vidomes. “Alle woningen worden aangesloten op een lokaal duurzaam warmte- en koudesysteem. Daarnaast zijn ze gasloos, zeer goed geïsoleerd en liggen gunstig op de zon. Dat alles zorgt voor een goede energieprestatie van de woningen.”

Wanneer de 37 sociale huurwoningen van Vidomes in de verhuur gaan is nog niet bekend. De verhuur verloopt via Woonnet Haaglanden.

Uit de krant