Sjaak Bral in Vaarwel 2022 (foto: Martijn Beekman).
Sjaak Bral in Vaarwel 2022 (foto: Martijn Beekman). MARTIJN BEEKMAN

Oudejaarsconference Sjaak Bral in Ludens

Actueel 1.202 keer gelezen

Voorburg - Sjaak Bral staat zowel op donderdag 24 als op vrijdag 25 november in Theater Ludens met zijn oudejaarsconferenceVaarwel 2022. Aanvangstijd: 20.30 uur ; toegangsprijs: €21,50

Tradities zijn er niet voor niets. Het is een begrip, de oudejaarsconference van Sjaak Bral. Ook het jaar 2022 wordt vakkundig gefileerd en, overgoten met gulle lach, opgediend.

Scherpzinnig Haags en helend. Waar tijd haar greep verloren heeft, weet niemand meer hoe laat men leeft. Gelukkig hebben we Sjaak Bral. Duider van het jaar. Ieder jaar, sinds 1997, dus al 26 jaar. De Haagse humorist heeft ons al die jaren geholpen het oude af te sluiten, zodat we het nieuwe kunnen omarmen. En dat blijft hij doen ‘totdat ik met gestrekte oorlellen lig.’ Vandaar: Vaarwel 2022!

Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of, zoals hij zelf zegt: ‘Niets menselijks is mij vreemd’.

De pers over Vaarwel 2022
De Telegraaf: ‘Kundig gebracht, hoge grapdichtheid: een zeer vermakelijke avond’.
NRC: ‘Pientere grappen, behendig samengebonden’.
AD: ‘Zijn liedjes raken meer dan ooit’.
Trouw: ‘Bral is ongewoon indrukwekkend’.
De Volkskrant: ‘Humor met een geweldige charme in een klassieke oudejaarsconference’.

Kaarten via www.theaterludens.nl of bij de kassa op zaterdagmiddag tussen 14.00 - 16.00 uur en één uur voor een voorstelling.

Uit de krant

Uit de krant