De Mazda CX-5 Homura Limited
De Mazda CX-5 Homura Limited

Mazda CX-5 Homura Limited direct uit voorraad leverbaar

Actueel 303 keer gelezen

Uit voorraad leverbaar. Dat hoor je tegenwoordig nog maar zelden bij nieuwe auto’s. Toch kunnen wij het nu waarmaken, aldus Dito Tomas Mollema van Mazda Auto Haagstad.

Mazda Auto Haagstad  heeft de hand weten te leggen op een partij van 14 stuks Mazda CX-5.  De auto’s komen in 2 uitvoeringen: de Homura Limited en Advantage. Beide rijk uitgeruste modellen met hun eigen karakter. Voor al deze auto’s geldt de actie van een gratis automaat upgrade ter waarde van € 3.250,-. Tel daar de voorraadbonus en het BPM voordeel bij op en uw besparing loopt op tot maar liefst € 6.150,-.  We hebben dus echt iets bijzonders  te bieden, gaat Bart-Jan verder. De Mazda CX-5 is met een trekkracht van tussen de 1.800 en 2.000 kilo een super trekauto die bijzonder compleet is en een enorm sportief uitziet.

Private lease
Je kunt de Mazda CX-5 Homura Limited ook voor een vast bedrag per maand rijden via private lease Met onder meer zwarte 19-inch lichtmetalen velgen en zwarte spiegelkappen kun je rekenen op een extra sportieve uitstraling  en dat al vanaf € 599, = per maand op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. De vraag naar goede occasions blijft onverminderd hoog. Daarom zal ook de inruilprijs van een eventuele huidige auto niet tegenvallen. Samengevat: niet lang hoeven wachten op een nieuwe Mazda CX-5, groot prijsvoordeel en een hoge inruilprijs, aldus Dito Tomas Mollema.

We nodigen geïnteresseerden dan ook van harte uit om snel langs te komen want de voorraad is beperkt.
Mazda Auto Haagstad.
www.haagstad.nl

Uit de krant

Uit de krant