Nesim El Ahmadi
Nesim El Ahmadi
THEATER

Nesim El Ahmadi komt naar Het Veur Theater

Actueel 557 keer gelezen

Leidschendam - In het najaar van 2022 gaat de eerste cabaretvoorstelling van rapper, YouTuber, programmamaker en presentator Nesim El Ahmadi in reprise. 

In maar liefst 20 theaters door heel Nederland, waaronder Het Veur Theater, kan het publiek genieten van deze taboedoorbrekende voorstelling waar niets onbesproken blijft.

Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? Hoe is het om een haartransplantatie te ondergaan op je 23e? Hoe ga je om met de zoektocht naar je geloof, het trouwen op jonge leeftijd met een christelijke vrouw als je zelf moslim bent?
Wat doe je als je vrouw ontvoerd wordt of je vastzit in de cel? Allemaal taboes, onderwerpen waar men zich liever niet hardop over uitspreekt. Behalve Nesim. Zijn theatervoorstelling Taboe! beleefde een succesvolle start in 2020 en kan gaat dit najaar in reprise. Maak je klaar voor een hilarische en onthutsende avond uit in het theater.

Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTubekanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate. Op dit moment presenteert Nesim de Ultimate Fighting Championship (UFC) op Discovery+.

Nesim El Ahmadi is op donderdag 1 december om 20:30 uur te zien in het Veur Theater, Damlaan 44 in Leidschendam. Kaarten zijn voor €18,00 incl. drankje te bestellen via www.hetveurtheater.nl of op afspraak aan de theaterkassa.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant