Feest in Prinsenhof (archieffoto).
Feest in Prinsenhof (archieffoto).

Noorderlicht Feest in Prinsenhofpark

Actueel 838 keer gelezen

Op zaterdagmiddag 17 december organiseert Prinsenhofevenementen van 12.00 tot 17.00 uur een feest in het Prinsenhofpark te Leidschendam. Locatie ter hoogte van Prinses Carolinalaan rondom het basketbalveld en de Loopplank.

Het is de bedoeling dat het Noorderlicht feest een groot terugkerend evenement gaat worden waar meerdere organisaties en bewoners aan meewerken. Dit evenement is bedoeld voor alle buurtbewoners ongeacht hun culturele achtergrond. Voor de kinderen zal weer de zweefmolen aanwezig zijn. Buurtbewoners kunnen in partytenten gezellig samen komen. Voor kerstmuziek, koffie en thee en wat lekkers wordt gezorgd.

Kerstmarkt

Ook wordt er een kerstmarkt georganiseerd met kramen waar men [zelfgemaakte] kerstartikelen of seizoensgebonden artikelen kan verkopen. Aan deze kramen zijn geen kosten verbonden. Aanmelden hiervoor is nodig - er is slechts een beperkt aantal kramen beschikbaar! Bij slecht weer worden ipv. van kramen 2 grote tenten opgezet. Aanmelden voor de kramen kan door een mailtje te sturen aan prinsenhofevenementen@hotmail.com.

Er wordt nog een kerstman gezocht voor deze middag en buurtbewoners die deze middag willen helpen. Prinsenhofevenementen bestaat uit 2 betrokken wijkbewoners Roel Grouwstra en Ingrid Jerphanion die eerder dit jaar ook in Prinsenhofpark een groot wijkfeest en Burendagfeest hebben georganiseerd.

Dit Noorderlicht feest wordt mede mogelijk gemaakt door Sport & Welzijn, Vlietwensen, fonds 1818 en Sterk voor Noord.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant