Het 'ouderwetse' kaartje waarmee bezorgers in 2021 langs de deur gingen in de decembermaand (foto: Maasstad Bezorging).
Het 'ouderwetse' kaartje waarmee bezorgers in 2021 langs de deur gingen in de decembermaand (foto: Maasstad Bezorging).

Nieuwjaarsfooi bezorger Het Krantje kan eventueel digitaal

Actueel 868 keer gelezen

Tussen 6 en 31 december 2022 krijgen de bezorgers van Het Krantje traditioneel de gelegenheid om met de ‘Nieuwjaarskaartjes’ langs de deur te gaan en u een kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen. Het is dan gebruikelijk dat de bezorger (indien u tevreden bent over de bezorging) een gift ontvangt.

De gift is geheel vrijblijvend en niet verplicht, ook mag u zelf de hoogte van de gift bepalen. De verspreider van Het Krantje, Bezorging Maasstad (met een bereik van 1,2 miljoen brievenbussen) biedt de bezorgers ook de gelegenheid om digitaal de gift op te halen via hun website.

Wanneer u er voor kiest om, via de website www.bezorgingmaasstad.nl/gift, digitaal een gift aan de bezorger te geven wordt deze op basis van uw postcode en huisnummer geregistreerd, om deze vervolgens aan de juiste bezorger toe te kennen. De bezorger ontvangt deze gift volledig. Er worden alleen transactiekosten ingehouden van € 0,35. Dit is de kostprijs van de internetkassa. 

U kunt er voor kiezen om uw gift inclusief of exclusief deze transactiekosten over te maken. De gift is geheel vrijblijvend en niet verplicht en ook bepaalt u uiteraard zelf de hoogte ervan.

Overigens is het de bezorger ook toegestaan om gewoon langs de deuren te gaan met het kaartje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant