Jason van Elewout maakt zijn opwachting in Kakafonie om zijn nieuwe single ‘De tent op z'n kop' te laten horen (archieffoto).
Jason van Elewout maakt zijn opwachting in Kakafonie om zijn nieuwe single ‘De tent op z'n kop' te laten horen (archieffoto).

Gasten in Kakafonie op Midvliet FM

Actueel 384 keer gelezen

Leidschendam - In de studio van het radioprogramma Kakafonie op Midvliet FM komen op zondag 4 december Jason van Elewout, Michelle van Tel en Angelo Presti hun nieuw singles laten horen.

Rond 12:30 uur maakt Jason van Elewout zijn opwachting in Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘De tent op z’n kop’ laten horen. De naamsbekendheid van Jason van Elewout is de laatste maanden enorm gegroeid. Natuurlijk komt dat grotendeels door zijn deelname aan het SBS6 programma ‘De Hollandse Nieuwe’. Zijn voorgaande vrolijke single ‘Waar heb ik jou…?’ is bij tal van Nederlandtalige radiostations goed ontvangen.

Om 13:15 uur komen Michelle Tel en Angelo Presti naar de studio van Midvliet. Daar zullen ze de single ‘Levenslang’ komen laten horen. Angelo heeft als soloartiest al verschillende singles en duetten uitgebracht. De laatste single van zangeres Michelle deed het niet onverdienstelijk en tijdens de releaseparty was Angelo gastartiest.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant