Toen de punten waren geteld bleek Team op Fietse de trotse winnaar van de pubquiz van De Klimmende Regahs voor onderzoek naar kanker (foto: Marc van Baasbank).
Toen de punten waren geteld bleek Team op Fietse de trotse winnaar van de pubquiz van De Klimmende Regahs voor onderzoek naar kanker (foto: Marc van Baasbank).

Pubquiz Règâhs brengt 3.649 euro op

Actueel 534 keer gelezen

Regio - Met de allerleerste Pubquiz van De Klimmende Règâhs op vrijdag 2 december werd maar liefst € 3.649 voor onderzoek naar kanker opgehaald.  

Na eerdere succesvolle evenementen in Den Haag, Delft en Pijnacker-Nootdorp en omgeving werd de Pubquiz gehouden in een eetcafé in Vleuten-De Meern Het werd een mooie avond met een prachtig bedrag voor het goede doel. DKR zet zich namelijk in voor Alpe d’HuZes en Stichting Eck Roosen.

Maar liefst 134 deelnemers hadden zich in teams van vier tot zes personen ingeschreven. Er werd gestreden om de felbegeerde DKR-Pubquiz bokaal en uiteraard om de eeuwige roem. In acht ronden werd de kennis van de deelnemers getest. Waar iedereen aangaf voor de gezelligheid mee te doen, was de spanning soms te snijden. Er werd luid gejuicht als een goed antwoord werd bevestigd of hoorbaar teleurgesteld gereageerd, als dat juist niet het geval was. Na afloop was er nog een loterij. Vele bedrijven hadden mooie prijzen beschikbaar gesteld, waar de gelukkigen zichtbaar blij weer mee naar huis gingen.

De Klimmende Règâhs zetten zich al jaren in voor Alpe d’HuZes, door te fietsen en te wandelen en activiteiten te organiseren. Ze hopen in 2023 in totaal meer dan een ton op te halen voor de goede doelen. 

De eerstvolgende activiteit is de inmiddels befaamde en spectaculaire spinningmarathon in Sportcentrum De Viergang in Pijnacker op 7 januari 2023 in Pijnacker. Inschrijven en meer info via dkronline.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant