Met de levering en plaatsing van een nieuw biljart in de Margrietflat ging een wens van de bewoners in vervulling (foto: Jaap Stelling).
Met de levering en plaatsing van een nieuw biljart in de Margrietflat ging een wens van de bewoners in vervulling (foto: Jaap Stelling).

Lionsclub Voorburg schenkt een biljart aan Margrietflat

Actueel 857 keer gelezen

Voorburg - Lionsclub Voorburg heeft opnieuw een succesvolle champagne-actie georganiseerd en met de netto-opbrengst kan de club weer goede doelen steunen.

De Lions kregen van het bewonersinitiatief Margrietflat te Voorburg een verzoek om hulp bij de inrichting van hun gemeenschappelijke ruimte ‘De Huiskamer’. Deze ruimte is belangrijk voor het vergroten van sociaal contact en recreatiemogelijkheden van de hoofdzakelijk alleenwonende bewoners en voor bewoners van ’t Anker en de Meerpaal. 

Een droomwens was een biljart waar ook de buurtbewoners gebruik van mogen maken. Dank zij de medewerking van een sponsor en de heer Paul van Oosterhout van Biljartfabriek Wilhelmina BV te Amsterdam werd het mogelijk een als nieuw opgeknapt biljart met bijbehorende nieuwe biljartkeus, rek, scorebord, ballen, dekkleed en lampen te leveren. Het biljart werd in één ochtend als Sinterklaasverrassing gemonteerd en geïnstalleerd.

Hebt u ook een sociaal project waarbij u hulp nodig heeft om het te realiseren, schroom niet om de Lions te benaderen. Wellicht wordt uw project ook gesteund. 

Meer informatie treft u aan op de homepage van de clubwebsite www.voorburg.lions.nl. Daar vindt u een link naar het aanvraagformulier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant