De bijeenkomst vindt plaats op het Informatieplein Oncologie in HMC Antoniushove in Leidschendam (foto: pr HMC).
De bijeenkomst vindt plaats op het Informatieplein Oncologie in HMC Antoniushove in Leidschendam (foto: pr HMC). Dick Janssen

Wereldkankerdag op het informatieplein Oncologie

Actueel 1.025 keer gelezen

Leidschendam - Het is op zaterdag 4 februari Wereldkankerdag. Hier wordt die dag volop aandacht aan besteed op het informatieplein Oncologie in HMC Antoniushove.

Van 10.30 tot 11.00 uur is er een ontvangst en kennismaken met team en aanbod plein en van 11.00 tot 12.30 uur kun je met psycholoog Mariska Blom van het HMC in gesprek met ervaringsdeskundigen over leven met en na kanker. Vervolgens een workshop over positieve gezondheid: op welke wijze je de kwaliteit van leven positief kunt beïnvloeden? 

Tussen 12.30 - 13.30 uur wordt gezorgd voor brood en soep en kun je speeddaten met experts op gebied van voeding en bewegen. Van 13.30 tot 14.30 uur volgt een gezamenlijke wandeling en tussen 14.30 en 15.00 uur: wordt afgesloten met een traktatie. Kom gerust voor één of meerdere onderdelen of de hele dag. Alles mag. Aanmelden via e-mail: infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl of bel 088 97 94005 (maandag t/m donderdag).

Het informatieplein Oncologie is te vinden aan de buitenzijde van HMC Antoniushove, links naast de hoofdingang voorbij de apotheek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant