Maarten, bezorger van Het Krantje in Sijtwende.
Maarten, bezorger van Het Krantje in Sijtwende.

Gemeente voert per 1april de Ja-sticker in

Actueel 902 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De gemeente Leidschendam-Voorburg  is een van de gemeenten die per 1 april de Ja-sticker invoeren. Dat betekent dat alleen huizen met een Ja-sticker op de brievenbus nog folders in de bus krijgen. 

De invoering van de JA-sticker houdt in dat het huidige systeem van verspreiding van ongeadresseerd drukwerk wordt omgedraaid. Dat betekent dat je niet meer automatisch ongeadresseerd reclamedrukwerk (o.a. folders) ontvangt. 

De nee/ja sticker is niet meer verkrijgbaar, maar dat hoeft dus niet want zonder sticker krijgt u geen geen reclamefolders in de bus, echter wel huis-aan-huisbladen. De JA-sticker vind je in maart iedere week in het folderpakket en u heeft de Ja-sticker als het goed is op 15 maart met uw huis-aan-huisblad ontvangen. Àls u tenminste geen ja/nee of nee/nee sticker heeft, natuurlijk. Ook op 29 maart ontvangt iedereen nog een Ja-sticker met Het Krantje in de bus. 

Om je vertrouwde folders te blijven ontvangen, plak je dus de kleine groene JA-sticker op je brievenbus. Hebt u deze sticker gemist of weggedaan, dan kunt u deze sticker nog altijd ophalen bij het Servicecentrum in Leidschendam aan de Koningin Wilhelminalaan 2. Daarnaast is de sticker ook op te halen bij de lokale supermarkten en drogisterijen en te bestellen via spotta.nl.

Uit de krant