De CDA fractie met enkele van de aanwezigen van de wijkbijeenkomst (foto: pr CDA).
De CDA fractie met enkele van de aanwezigen van de wijkbijeenkomst (foto: pr CDA).

Succesvolle wijkbijeenkomst Voorburg west

Actueel 881 keer gelezen

Voorburg - Voorburg West was de eerste halte in een nieuwe reeks wijkbijeenkomsten van het CDA. De volgende is in Leidschendam. 

Nu de coronaperiode achter de rug is, gaat de CDA-fractie weer de wijken in om het oor te luisteren te leggen bij de inwoners van die wijk. De primeur was aan Voorburg west, waar de CDA-fractie enkele inwoners en de gebiedsregisseur verwelkomde in Agora.

De avond begon met een korte inleiding van fractievoorzitter Ron van Duffelen “Onze inwoners weten vaak het beste wat er speelt in hun wijk, en vinden het belangrijk dat hun zorgen gehoord worden. We zijn blij dat we nu weer dit soort bijeenkomsten organiseren om van wijkbewoners te horen wat in hum omgeving speelt. Daarom is er geen agenda; onze gasten bepalen welke onderwerpen ter tafel komen”. En die onderwerpen kwamen er. Van verkeersveiligheid tot verduurzaming, van de wooncrisis tot veiligheid; een breed scala onderwerpen werd voorgelegd en de komende weken zal de CDA-fractie zich hierover buigen.

“We kijken tevreden terug op een succesvolle bijeenkomst”, zegt van Duffelen. “De sfeer was ontspannen en iedereen kon aan het woord komen. We hebben veel waardevolle inzichten opgedaan. De komende periode zullen we in ook andere wijken bijeenkomsten organiseren”. Wilt u uw zorgen delen over wat in úw wijk speelt? Dan kunt u dat doen via secretaris@leidschendam-voorburg.cda.nl, facebook.com/cdalv, of twitter: @CDALdamVburg.

De bijeenkomst in Voorburg West verliep in een gemoedelijke sfeer (foto: CDA).

Uit de krant