Bij drie supermarkten stonden vrijwilligers klaar om de producten in ontvangst te nemen
Bij drie supermarkten stonden vrijwilligers klaar om de producten in ontvangst te nemen

Inzamelingsactie voedselbank een groot succes

Actueel 949 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Voedselbank Leidschendam-Voorburg organiseerde op zaterdag 25 maart weer een inzamelingsactie. Bij drie supermarkten stonden de hele dag vrijwilligers klaar om producten in ontvangst te nemen. En ze hebben het druk gehad! Maar liefst 286 kratten vol houdbare producten van het boodschappenlijstje zijn er opgehaald.

Dat is een prachtige aanvulling voor hun voorraad, want helaas zien ze het aantal cliënten groeien. Deze inzamelingsactie helpt hen om iedere week 260 voedselpakketten te kunnen samenstellen. Zij zijn daarom de klanten heel dankbaar voor het doneren van de producten!

De voedselbank heeft dit niet alleen kunnen organiseren. Ze hebben weer veel hulp gehad van hun vaste trouwe vrijwilligers van de Rotary Club Voorburg, Rotary Voorburg-Vliet, de Lions Voorburg, Lions Prinses Marianne en Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk. Alle vrijwilligers willen ze hartelijk bedanken voor hun inzet en harde werken. Ook bedanken zij de drie supermarkten voor hun gastvrijheid: Albert Heijn in de Mall of The Netherlands, de Jumbo en de Albert Heijn op het Julianaplein in Voorburg. 

U kunt de voedselbank altijd helpen met initiatieven, op hun website www.voedselbanklv.nl vindt u hier informatie over. Maar ook met geld, uw gift is welkom op NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV. Zij hebben een ANBI-status, dus uw gift is fiscaal aftrekbaar en voor de voedselbank onbelast.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant