Afbeelding

Van Stee stichting ondersteunt Muziek Vereniging Forum Hadriani

Actueel 631 keer gelezen

De Voorburgse van Stee stichting en Voorburgse Muziekvereniging Forum Hadriani kondigen met trots aan dat zij de komende twee jaar gaan samenwerken.

Forum Hadriani is een ambitieuze muziekvereniging met een rijke historie. De vereniging bestaat uit enthousiaste muzikanten van alle leeftijden die samenwerken om mooie muziek te maken. “We zijn ontzettend blij met deze schenking”, aldus Fred van Hooydonk, de voorzitter van Forum Hadriani. “Dankzij de steun van de van Steestichting kunnen we onze muzikale ambities verwezenlijken en vooral: actief nieuwe (jeugd)leden werven, met ons scholenproject”.

De enthousiaste Van Hooydonk vervolgt: “Met dit project hopen wij de komende jaren veel nieuwe jonge leden te werven op basisscholen in Leidschendam-Voorburg. Ook bij ons geldt namelijk: ‘jong geleerd is oud gedaan’: we willen graag kinderen/jongeren hun passie voor muziek laten ontdekken, met als doel dat zij instromen in een van de onderdelen van Forum Hadriani. Want één ding is nog leuker dan muziek maken en dat is samen muziek maken!”.

Hans van Noppen, voorzitter van de van Stee stichting, geeft aan ook blij te zijn met de gemaakte afspraken; “Door ons langer te binden aan Forum Hadriani hoopt de van Stee stichting op grotere naamsbekendheid in Leidschendam Voorburg. Hierdoor zullen stichtingen die op zoek zijn naar financiële ondersteuning de van Stee stichting eenvoudiger kunnen vinden. Maar belangrijker is natuurlijk dat Forum Hadriani met onze schenking nog beter in staat is om te bouwen aan een toekomstbestendige vereniging. Zij werken met passie om de muziekvereniging te versterken, wij dragen bij met onze schenking”.

Uit de krant