Het gezin met Bruce in het middelpunt kreeg een optreden van Dirk Scheele  en werd ook in zijn voorstelling betrokken (foto: Stichting Opkikker - PR.ESSURE).
Het gezin met Bruce in het middelpunt kreeg een optreden van Dirk Scheele en werd ook in zijn voorstelling betrokken (foto: Stichting Opkikker - PR.ESSURE).
TERUGBLIK

Opkikkerdag Bruce lichtpuntje voor het hele gezin

Actueel 932 keer gelezen

Voorburg - Bruce (3) en zijn gezin uit Voorburg beleefden onlangs een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen. Het was Stichting Opkikker namelijk gelukt om een fantastische Opkikkerdag voor hen te organiseren.

Het doel van de dag was alle zorgen even te vergeten en volop met elkaar te genieten. Bruce heeft namelijk een bindweefselaandoening. Dit heeft veel impact op zijn leven en ook op dat van zijn ouders.

Het gezin van Bruce was door Stichting Opkikker uitgenodigd om een midweek te verblijven op Center Parcs de Eemhof. Zij kregen hierdoor de gelegenheid om vijf dagen lang te genieten van een heerlijke tijd samen, met natuurlijk als kers op de taart hun Opkikkerdag op dinsdag 14 maart.

Voor hun Opkikkerdag was er een speciaal programma gemaakt, afgestemd op de wensen en interesses van alle familieleden. Het gezin begon de dag als echte VIP’s met een fotoshoot, waarna ze een optreden van Dirk Scheele kregen. Ook werd Bruce voor één dag een échte brandweerman en ging hij een brandje blussen met de brandweer. Vervolgens kwamen er stoere sportauto’s voorrijden en mocht het gezin instappen voor een rondje in deze wagens. Ze eindigden de dag met een gezellig diner, verzorgd door Center Parcs de Eemhof. Deze dag was echt een lichtpuntje in een zware tijd.

Stichting Opkikker
Als je als kind langdurig ziek bent, heb je nooit ‘vrij’ van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. En je ouders, broers en zussen ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein ook, echt superbelangrijk. Dat is wat Stichting Opkikker doet: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Op deze manier helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek kind per jaar.

Meer weten over Stichting Opkikker? Kijk op www.opkikker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant