Drukte op parkeerterrein Westfield Mall of the Netherlands (archieffoto DJ).
Drukte op parkeerterrein Westfield Mall of the Netherlands (archieffoto DJ).
DRUKTE VERWACHT MET PINKSTEREN

Bij ADO Stadion parkeren voor bezoek aan de Mall

Actueel 1.770 keer gelezen

Leidschendam - Om bezoekers een comfortabel alternatief te bieden omdat er tijdens 2e Pinksterdag grote drukte verwacht wordt, biedt Westfield Mall of the Netherlands op 29 mei de mogelijkheid om gebruik te maken van een P+R bij het ADO Stadion.

Voor elke auto die lang parkeert op de P+R, blijft een plek vrij bij de Mall die meerdere keren per dag gebruikt wordt door mensen die kort parkeren. Doordat er meer plek is bij de Mall zijn er minder auto’s die in de wijken rondom de Mall een parkeerplek zoeken. Daardoor is er ook minder zoekverkeer en stroomt het verkeer beter door. Zo kunnen zowel bezoekers als inwoners makkelijker op hun bestemming komen.

Bezoekers kunnen via de website van Westfield Mall of the Netherlands (nl.westfield.com) een gratis parkeerplek inclusief gratis vervoer naar de Mall reserveren. Met de bus worden zij vanuit het ADO stadion naar de HTM tramhalte gebracht. En vervolgens stappen ze voor de ingang van de Mall uit. De P+R is op 2e Pinksterdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur.

Uit de krant