(foto: Xtinction Rebellion).
(foto: Xtinction Rebellion).

Mars Extinction Rebellion door Leidschendam naar Voorburg en van Voorburg naar Den Haag

Actueel 2.289 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Als onderdeel van een A-12 mars Extinction Rebellion vanuit Arnhem, Almere en Alkmaar naar de verzamelplaatsen Utrecht en Voorburg komt deze tocht vrijdag 8 september via Leiden en Voorschoten ook door Leidschendam, om in Voorburg te eindigen.

Op zaterdag 9 september gaat de mars verder van Voorburg naar Den Haag. Ook marsen uit andere richtingen sluiten zich er dan bij aan. De mars is aangemeld bij de gemeente. De politie volgt de mars en informeert de gemeente over het verloop. De organisatoren van de mars geven op hun website aan zich aan de regels te zullen houden en geen confrontaties met lokale autoriteiten uit te lokken.

Mensen kunnen zelf bepalen waar en wanneer zij bij de mars aansluiten. Het is daarom niet bekend hoeveel personen vrijdag en zaterdag aan de mars deelnemen. De verwachting is dat de mars eind van de middag in Voorburg aankomt. Deelnemers worden door de organisatie opgeroepen zelf een overnachting te regelen bij familie, kennissen of een camping of terug naar huis te gaan.

De wandelaars lopen vrijdag vanuit Leidschenveen langs de A12 via de Kerkbrug door de Herenstraat naar station Voorburg.

Zaterdag gaat de mars vanaf het stationsplein in Voorburg langs de A12 naar Den Haag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant