Samantha Steenwijk (foto: pr / William Rutten).
Samantha Steenwijk (foto: pr / William Rutten). WILLIAMRUTTEN

Samantha Steenwijk publiekstrekker Vlietdagen

Actueel 1.178 keer gelezen

Leidschendam - De laatste Vlietdagen in Leidschendam Centrum vinden plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 september. De festiviteiten komen volgend jaar terug onder een nieuwe naam en met een nieuw concept en daarom wordt er afscheid genomen van de Vlietdagen oude stijl.

Samantha Steenwijk zal daarom onder begeleiding van de huisband, The Captain Midnight Band, een spetterend optreden verzorgen op vrijdagavond 15 september bij het podium voor de kerk. Nederlandstalige en Nineties hits zullen door haar worden afgewisseld met de leukste guilty pleasures. Op zaterdag is er een uitgebreid programma met o.a. het Stadsontbijt, Een kidsplein op het Damplein, vele activiteiten rondom het water en mobiele optredens. 

Om 13.15 uur treedt de Winnaar van de Popprijs L-V op, om 14.00 uur gevolgd door Serge Solo, om 17.00 uur The Raspers, om 20.00 uur de eerste set van JeWelste, om 21.15 uur Helemaal Top, van 22.00 tot 23.00 uur de tweede set van JeWelste en tot slot draait er een DJ.

Scouting Hubertus-Brandaan zet een compleet (gratis) spellencircuit neer op het Damplein en aan de Sluiskant in Leidschendam. Natuurlijk kun je kanovaren aan de Sluiskant, schminken, op een stormbaan en zijn er ook spellen voor de kleinste kinderen en kun je een mooie (gratis) glittertattoo te laten zetten.

Samen met het Zeekadetkorps Den Haag en het Techniekmenu organiseert Hubertus-Brandaan suppen op de Vliet. Behalve sportief bezig zijn, wordt er ook plastic en andere rommel uit de Vliet gehaald. Bij de TU-studenten van het Techniekmenu zijn proeven te zien in het waterlab en in het plastic crealab kun je dingen maken van gerecycled plastic. 

Kijk voor het programma op www.vlietdagen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant