Het nieuwe 25 meter bad is een extra toevoeging voor de leden van de fitnessclub, maar gaat ook dienen als zwemschool.
Het nieuwe 25 meter bad is een extra toevoeging voor de leden van de fitnessclub, maar gaat ook dienen als zwemschool.

Nieuwe Max Health Club met zwembad aan Westvlietweg

Actueel 1.846 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Max Health Club Aan de Vliet zorgt vanaf het einde van deze maand voor zwemplezier voor heel het gezin. 

Het nieuwe 25 meter bad is een extra toevoeging voor de leden van de 1 jaar oude fitnessclub aan de Westvlietweg 55, maar het gaat ook dienen als zwemschool voor kinderen om hun A, B of C-diploma te behalen. Er zijn geen wachtrijen voor het krijgen van zwemles; je kunt nu al je plek in een zwemklasje claimen. Denk aan klasjes van zeer kleine aantallen, waardoor er veel meer aandacht is voor elk kind. Op www.maxzwemschool.nl zijn de inschrijvingen begonnen.

Sinds het voormalige Westvliet Fitness- & Racketclub vorig jaar september is overgenomen wordt er hier volop verbouwd aan een tweede high-end gym waar Max Health Club Klein Zwitserland al bekend om staat. Na de oplevering van het zwembad, zullen een vernieuwde fitness en vernieuwde groepsleszalen volgen in het najaar.

Op zondag 1 oktober pakt de club uit met een Open Huis. Loop binnen, laat je betoveren om aan je gezondheid te werken en ontvang alleen die dag een cadeaubon van €100,-. De bon is in te zetten voor personal training, maar kan ook besteed worden in het (sport)winkeltje of als barsaldo in het horeca-gedeelte van de club.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant