Warm en droog aan lange tafels in de kerkruimte van de Koningkerk.. (Foto: PR)
Warm en droog aan lange tafels in de kerkruimte van de Koningkerk.. (Foto: PR)

Burendag Bovenveen: een groot feest

Actueel 580 keer gelezen

Voorburg - Oké, het weer hád beter gekunt, maar regen of geen regen,  mensen hebben zich op Burendag, afgelopen weekend, vrolijk aangemeld voor een workshop keramieken of Doodle tekenen. Warm en droog aan lange tafels in de kerkruimte van de Koningkerk. 

Het is verschrikkelijk leuk werk om met gekleurde steentjes en stukken glas iets heel moois te maken. 

Intussen is de koets met twee zwarte paarden aangekomen om je een gratis ritje aan te bieden naar het volgende burendagactiviteit bij Reakt, de tuin van de Nicolaas Beets tuinvereniging of naar het trefpunt van Middin. Als je nog nooit in een koets hebt meegereden dan is dit wel een mooie kans. 

Heupwiegend de catwalk op
Het is 12 uur en de lunch begint met broodjes, soep, de BBQ in de tuin en fruit na. De modeshow van secondhand kleding werd met verve gepresenteerd door lady speaker Ilona die kleding liet zien voor kinderen en volwassenen. Als volleerde mannequins gingen de modellen heupwiegend de catwalk op. Hans als enige man kreeg veel applaus van het publiek.

Ondanks de regen een geslaagde burendag Bovenveen. Alle sponsors hartelijk dank voor de bijdrages, in de vorm van broodjes, kippenboutjes, hamburgers en fruit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant