In wijkcentrum de Boot kregen de vrijwilligers van het PlatformGehandicapten een lunch aangeboden door het bestuur.
In wijkcentrum de Boot kregen de vrijwilligers van het PlatformGehandicapten een lunch aangeboden door het bestuur.

Vrijwilligers Platform Gehandicapten bedankt

Actueel 711 keer gelezen

Alle  vrijwilligers van het Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg werden woensdag 20 september bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. 

In wijkcentrum de Boot kregen zij een lunch aangeboden door het bestuur. Alle vrijwilligers van de werkgroepen toegankelijkheid en van het schoolproject genoten met volle teugen van de koffie, smeuïge belegde broodjes en zoetigheden.

Er werd gesproken over de lopende projecten: Hoe gaan we de toegankelijkheid in onze gemeente weer stevig promoten? Hoe gaan we de lessen op de basisscholen weer voorbereiden? Zodat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een handicap te hebben. Hoe gaan we de gemeente stimuleren om mensen met een beperking ook een plek te geven in de samenleving? Wat betekent inclusie voor hen? Genoeg onderwerpen om aandacht voor te vragen.

Voor de lunch was de gebruikelijke speech van de Voorzitter. Hierin benoemde hij alle resultaten van de werkgroep toegankelijkheid om Leidschendam en Voorburg toegankelijker te maken voor mensen met een handicap. Ook vertelde hij over de resultaten van de werkgroep Scholenproject. Zij hebben vele kinderen uit onze gemeente laten beleven dat mensen met een handicap gewoon mensen zijn die ook alledaagse dingen kunnen.  Afscheid werd er genomen van Ger Blom en Marjet Houwink, vrijwilligers van het eerste uur van het scholenproject. Ook werden alle nieuwe vrijwilligers die er dit seizoen bijgekomen zijn, verwelkomd.

Wilt u ook vrijwilliger (met of zonder handicap) worden, stuur dan een mail naar secretaris@platformgehandicaptenlv.nl. Meer info op www.platformgehandicaptenlv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant